(recept
si oblíbilo 30 návštěvníků)
Druhy vepřového masa + tipy na zpracování, jaké maso je vhodné na dušení, vaření, pečení...

Potřebné ingredience
http://www.zabijacky.cz/druhy-veproveho-masa/
Postup přípravy
Třeba já pořád zápasím s tím, které maso je vhodné na co, a tyhle stránky mi pomůžou a Vám snad taky :-))) Aktivní odkaz v komentářích.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

klarina
(upraveno)
10. 4. 2010, 8:46
Tak to je paráda
, můj manžel je sice kuchař ale nikdy pořádně nevím které maso na co koupit. Opravdu moc díky za radu
Klára


















nahlásit

kapaja
(upraveno)
10. 4. 2010, 9:48
@klarina
Klárko, jsem ráda, že jsem Vám pomohla
Pro mě je to taky velký pomocník


nahlásit

Kačák
(upraveno)
25. 3. 2010, 10:19


nahlásit

kapaja
(upraveno)
25. 3. 2010, 14:10
@Kačák
Rádo se stalo



nahlásit

kapaja
(upraveno)
24. 3. 2010, 21:35
http://www.zabijacky.cz/druhy-veproveho-masa/
nahlásit